2018-04-29 07:11:59• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Társával pénzügyekben nem tudnak megegyezni

Napi horoszkóp április 29-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.
Ma a Hold belépett a Skorpió jegyébe , ez az Ön nyolcadik sorsterülete. Ön ma valószínűleg azon gondolkodik, hogyan tudná összeszedni a pénzt egy induló vállalkozáshoz. Még a hitel is eszébe jut, esetleg baráti kölcsön. Mindkettőt megteheti, nem fogják elutasítani. Merjen belevágni: Ön nem alkalmazott típus.


Bika: IV. 20. - V. 20.
A hold ma Önt a párkapcsolat területéről segíti. Panaszra semmi oka, együtt töltik a hétvégét szeretetben, egyetértésben. Tervezi, hogy vásárol néhány a szakmájához szükséges dolgot, a legközelebbi szabadnapján ezt megteheti. Ne spóroljon hiszen ez az Ön munkáját segíti elő.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Egész héten sokat dolgozott, mégsem tudta befejezni a munkáját most egy kicsit haza is kellett hozni belőle. Sajnos a vasárnapja azzal telik, hogy ezeket a munkákat most befejezze, ráadásul gyengélkedik is - talán felfázott vagy kisebb nőgyógyászati gondja van, nem elég a kamilla tea.


Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold ma igen erős hangulatingadozást hozhat önnek, pedig ha nem terheli párját felesleges nyavalygásokkal, akkor nagyon szép napot tölthetnek együtt. Viszont ha makrancosságát hozza elő, ne csodálkozzon, hogy társa másokkal csinál programot.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Ma a Hold a hivatásterületét és az otthonát érinti. Sajnos a kettő között majd szétszakad, ha nem tölti a családjával a vasárnapot, komoly vitákra számíthat…


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Ma egy ismerősével keveredhet vitába, ám a végén sikerül közös nevezőre jutniuk és mindketten úgy fogják fel, hogy egy jót diskuráltak. Este folytatódik a beszélgetés telefonon a testvérével, akivel szintén heves szóváltásba bonyolódnak.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Társával pénzügyekben nem tudnak megegyezni, ez várható volt. Próbáljanak meg egy időre lakáson belül elkülönülni vagy keressen albérletet, szüleitől kaphat segítséget ehhez. A nyugodt otthon elengedhetetlen mindenki számára, különben idegileg kikészül.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A közelgő telihold az ön jegyében igen heves vérmérsékletre készteti, kedvese nem tud (és nem is akar) ellenállni az ön heves ostromlásának. Délután mozduljanak ki, ha lehet víz mellé, ott mindketten ki tudnak kapcsolódni vagy esetleg beszéljenek jövőbeli pénzügyi terveikről.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Ma a bolygók emésztési panaszokat jeleznek. Egy délutáni séta segítene, vagy egy kis buborékmentes víz, és persze tanúsítson mértékletességet az evés területén. Társa ma gondoskodó aggodalommal veszi körül, fogadja ezt szeretettel.


Bak: XII. 22. - I. 19.
Ma nem tudja kikerülni, hogy partnere társaságba vigye, és a vártnál sokkal jobban érzi magát. Este feltöltött elemekkel érkezik haza, sokkal könnyebb így megkezdeni a hetet, ami rengeteg munkát ígér ismét Önnek.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ma a családjával tölti a napot, a legnagyobb egyetértésben, és Ön is elégedett lehet magával, mert mindenkire oda tud figyelni. Sikerül kikapcsolódnia, kellemesen feltöltődik.


Halak: II. 19. - III. 20.
Külföldi útját tervezi, gondolatban már ott van. Figyeljen egy kicsit jobban a párkapcsolatára! Egy kettesben töltött délután, vagy este újból közelebb hozhatja önöket egymáshoz. Ha ön egyedülálló, este megismerkedhet valakivel, akibe első pillantásra beleszeret!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: